Wat is een barbecue?

Een barbecue is een kookmethode die zijn oorsprong vindt bij de oude indianen. Traditioneel werd vlees gekookt boven vuilputten, maar tegenwoordig kan deze traditie allerlei soorten voedsel omvatten dat wordt gekookt boven een open vuur, kolen of verpakt in folie. De term barbecue werd ook gebruikt om een ​​kampvuur te beschrijven. In de wereld van vandaag is barbecueën een populaire familietraditie geworden.
AmerIndiase kookmethode

De barbacoa ontleent zijn naam aan de Indiaanse kookmethode. Deze methode omvat het ophangen van voedsel rond rook, kolen en brandend hout. Barbacoa is een term die bijna uitsluitend in Mexico wordt gebruikt en is een vorm van barbecue. Het eten wordt meestal bereid boven een houtskoolvuur en wordt onmiddellijk geserveerd. Er zijn veel variaties op dit type barbecue, waaronder de toevoeging van een verscheidenheid aan kruiden.
Amerikaanse barbecue

Hoewel de Verenigde Staten het land is dat de barbecue heeft uitgevonden, is de wereld niet beperkt tot deze keuken. Er zijn veel variaties op barbecues in Amerikaanse stijl, van de hartige Texas-stijl tot de zoete Kansas City-stijl. Wat je voorkeur ook heeft, een barbecue in Amerikaanse stijl is een echte weergave van Amerika. Van zee tot stralende zee, dit eten vind je op je bord. Hier is een blik op enkele van de topstijlen.
Rokerijen

BBQ en rokerijen zijn beide manieren om vlees te koken. Rokerijen zijn meestal gereserveerd voor vlees. Met dit soort kookapparatuur kan snel een groot stuk vlees worden bereid. Of u nu kip, varkensvlees, rundvlees of vis kookt, het vlees moet op de juiste temperatuur worden gerookt. Rokers moeten echter ook een constant rookniveau en een constante temperatuur aanhouden. Roken kan verschillende smaken en texturen produceren, dus er zijn enkele verschillen tussen barbecueën en roken in een rokerij.
Kampvuren

Als je wilt barbecueën, heb je misschien gehoord dat barbecues en kampvuren in parken verboden zijn. De Islamabad Wildlife Management Board (IWMB) heeft sectie 144 opgelegd in het Margalla Hills National Park in Pakistan. Het park ligt in de wijk Margalla Hills in Islamabad. Bosbranden worden meestal veroorzaakt door bliksem of door mensen. Stijgende temperaturen verergeren de situatie.
Binnenhaarden

Een goede binnenhaard is een geweldige plek om barbecuevoedsel te koken. Een stevige grill kan steaks en ander vlees bereiden terwijl hete vlammen het voedsel verzadigen. Dit type grill is efficiënter dan een traditionele haard en is ook milieuvriendelijker. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde houtgestookte oven. Het is niet alleen een geweldige toevoeging aan uw achtertuin, maar kan ook binnenshuis worden gebruikt.
Pastrami

Hoewel een klassieke pastrami-sandwich kan worden gemaakt van runderborst, zijn sommige Amerikaanse chef-koks ook begonnen te experimenteren met pastrami. Chef Matt Greco, eigenaar van Salt Craft in Pleasanton, Californië, maakt al 10 jaar pastrami van lamsvlees. Toen hij in restaurant Char No. 4 in New York City werkte, was hij geïntrigeerd door de unieke smaken van pastrami gemaakt van lamsvlees.