5 manieren om geld te besparen op tuinartikelen

Als u op zoek bent naar manieren om geld te besparen op tuinartikelen, heeft u geluk. Een goedkope bloempot is eenvoudig zelf te maken, door met een spijker een gaatje in de bodem te boren en de buitendeksel van een leeg melkkannetje te verven. Je kunt zelfs oude handdoeken, tafelkleden en dekens omtoveren tot bloempotten! Deze items komen ook goed van pas bij het water geven van je planten, omdat ze kunnen dienen als lekbakken.
Kunststof melkkannen zijn veelzijdige tuinartikelen

Of je nu ijsthee, sap of gewoon een eenvoudige container wilt om planten water te geven, plastic melkkannen zijn geweldige tuinhulpjes. Deze handige containers kunnen worden gereinigd en opnieuw worden gebruikt voor verschillende taken. Je kunt de inhoud zelfs gebruiken voor het maken van tuinkunst. Met behulp van niet-giftige verf kun je bloemen en vlinders maken van plastic melkkannen.
Houten melkkannen zijn een cadeautje

Melkkannen zijn een ideaal cadeau voor tuiniers. Ze zijn praktisch en kunnen worden gebruikt als plantenbakken. Ze kunnen ook worden geverfd in de kleur van de tuinmeubelen. Hangende plastic melkkannen zijn geweldige plantenbakken. Voor het ophangen van een tuin zet je kruiken op verschillende afstanden van elkaar. Hang ze aan een ladder of over een muur voor een unieke look. Grotere planten kunnen worden gekweekt in grotere containers, zoals emmers en potten.
spitvork

Als je van tuinieren met een verhoogd bed houdt, heb je een spitvork nodig. Dit veelzijdige gereedschap mengt en keert grond, opent drainagegaten en breekt harde kluiten. Het is een must-have voor diegenen die van tuinieren houden en de schoonheid van hun tuin willen maximaliseren. Maar welke andere toepassingen kan de spitvork vervullen? Hier zijn er een paar.
Gieter

Als u op zoek bent naar een gieter, overweeg dan een van deze designeropties. Ze zijn gemaakt van een combinatie van roestvrij staal en kunststof en hebben een tijdloos design. Deze gieters zijn geweldig voor bloembedden en containers, en ze zijn gemakkelijk te vullen. Ze zijn ook perfect voor het oppotten van planten en andere tuinartikelen. Het kiezen van een gieter voor uw tuin is een belangrijk onderdeel van het algehele ontwerp en de verzorging van uw tuin, dus u kunt overwegen welk type grond u gaat gebruiken.
Handschoenen

Het perfecte paar tuinhandschoenen kan je beschermen tegen de harde elementen zonder in te boeten aan comfort. Er zijn veel stijlen op de markt die de nodige bescherming bieden tegen de elementen. Ben je een fervent tuinier, dan kun je kiezen voor een paar tuinhandschoenen van katoen. Meestal zijn deze handschoenen goed passend en rekbaar. Ze zijn waterdicht en bieden extra bescherming tegen de zon. Deze handschoenen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze.
Plantenetiketten

De beste plantenetiketten zijn niet altijd de goedkoopste. Misschien wilt u de volgende producten overwegen die niet duur zijn, maar toch effectief zijn in het identificeren van uw tuinartikelen. De Whaline planttags zijn bijvoorbeeld budgetvriendelijk en worden geleverd met 200 labels en twee markeerstiften. Je kunt ook gebruik maken van de HOMENOTE plantenlabels, die duurzaam zijn en gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Ze worden geleverd met een stevig gebouwde dubbele voet en een gat aan het puntige uiteinde om ze aan twijgen te hangen.